imkanlar

Ağu 2017
Fakülte Web Sitemize Yenilendi

Fakültemizin yeni yüzünü oluşturduğumuz yeni web sitemiz yayına alındı. Bir süredir üzerinde çalışılan ve İTÜ'nün tümü ile ortak bir yapıya sahip olan yeni fakülte sitemizi yayına alarak, daha güncel ve aktif bir web sitesi ile iletişimimizi en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz.

Tem 2017
YENİ STAJ ESASLARI

Bu sene Stajlar ile ilgili yeni kanuni düzenlemeler yapılmıştır. Bu kanuni düzenlemeleri takiben Üniversitemizde de staj esasları konusunda bir düzenleme yapılmıştır. Bu düzenleme 04.07.2017 tarihinde senatoda kabul edilmiştir.

Tem 2017
2016 - 2017 Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Mezuniyet töreni Süleyman Demire Kültür Merkezi'nde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Sayın Suat Hayri AKA, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Sayın Hızır Reis Deniz, İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Sayın Ercan KAHYA, İTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Alper ÜNAL, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Ergin, Sektörün değerli temsilcileri, mezun yakınları ve tüm mezunlarımız ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.